na vrh

Rak kod pasa - Br. 1 suplementi na tržištu

Ako vaš pas ima rak, bez obzira na to koji je oblik raka i kakav tretman ste izabrali, možete ojačati njegov imuni sistem putem hrane i suplemenata.

Suplementi za pse - Vitamini i minerali za bolje zdravlje psaRak je jedna od najčešćih bolesti koja uzrokuje smrt kod pasa. Bez obzira koliko se dobro brinete za psa, rizik od raka kod vašeg psa se može dogoditi. Stoga bi svaki vlasnik trebao imati znanje o raku kod pasa. Konkretno, najbolji vitamini za pse koji boluju od raka moraju da budu uključeni jer su oni zaista neophodni tokom lečenja raka.

Ljubitelji pasa učiniće sve da pomognu psima koji boluju od raka da prebrode bolest. Ovo je najteže breme koje morate savladati da biste pomogli psu da preživi. Učinili ste sve da pomognete psu, ali ako ta pomoć nije celokupna, samo čini bolest psa još težom. Trebalo bi da znate sve o najboljim suplementima za pse koji boluju od raka , kao i o njihovoj ishrani, to će produžiti život psa.

Vaš kućni ljubimac mora da nadoknađuje razne hranljive materije, minerale i vitamine kako bi podržao i poboljšao varenje hrane tokom lečenja od raka. Probiotici i vitamini će pomoći zdravim bakterijama da obavljaju svoju funkciju kako bi crevni trakt uvek bio zdrav.

PROBIOVET-probiotik za pse i mačke

U njemu su aktivni sastojci u jednako sprejno osušenoj smeši sporoformnih bakterijskih sojeva Bacillus licheniformis DSM 5749 i Bacillus subtilis DSM 5750.

Bacillus licheniformis i Bacillus subtilis su bakterije koje se, nakon unošenja, raspoređuju u gastro-intestinalnom traktu gde proizvode enzime koji razlažu skrob – amilaze, enzime koji razlažu proteine – proteaze i enzime koji razlažu masti – lipaze.

Ovi enzimi pomažu varenje komponenata hrane u manje molekularne supstance koje su lako iskoristive za životinje.

Ovo su sastojci koji Pomažu u održavanju i vraćanju normalne bakterijske ravnoteže u gastro-crevnom traktu i popravljaju povređene zidove sluzokože. Rak kod pasa se ređe javlja kada redovno koristite probiotike.

Vitamin B za pse

Vaš kućni ljubimac je nezaobilazni član porodice, i treba štiti zdravlje pasa kad su bolesni. Amino B-Plek Rk vitamina je osnovni hranljivi sastojak koji podržava jako dobro zdravlje u lečenju raka.

Kompleks vitamina B za pse proizvod koji je veoma dobar za zdravlje pasa, posebno tela pogođenog rakom.

Rak će uticati na imuni sistem psa, čineći telo psa nesposobnim da se brani od nekih manjih bolesti i dovešće do gubitaka na težini pasa. Vitamini B-kompleksa se ne deponuju u organizmu i moraju se nadoknađivati. Vitamin B za pse B-complex plus može pomoći psu koji se bori protiv raka.

Multivitamin za pse – OLIGOVET PET

Ovo je odlično izbalansirana kombinacija esencijalnih vitamina i aminokiselina, sa veoma brzim dejstvom. Pas će brzo nadoknaditi neophodne vitamine, a aminokiseline će pomoći da se obnoe oštećene ćelije.

Pored vitamina B koji je veoma važan faktor u organizmu vašeg ljubimca potrebno je održati ravnotežu i ostalih vitamina.

Multivitamin za pse – Oligovet Dog Liquid ima tečan oblik i atraktivan miris. Multivitamin za pse – Oligovet Dog Liquid može se mešati direktno u hranu za pse tako da pas apsorbuje najbolje hranjive materije.

GLUKOZAMIN ZA PSE – ArtroPet ULTRA FORTE

Artropet Ultra Forte Premium Seria ima 4 osnovne komponente koje deluju sinergistički: Glukozamin, Hondroitin, Hijaluronska kiselina i MSM (metilsulfonilmetan).

Glukozamin je jedan od ključnih faktora u biohemijskoj sintezi proteina i lipida, od čega su verovatno najvažniji hitosan i hitin. Ima primarnu funkciju u podsticanju oporavka zglobova kroz regeneraciju hrskavice i oporavka vezivnog tkiva koje pospešuje zarastanje.

Hondroitin stimuliše zadržavanje vode i hranljivih sastojaka. Takođe, sprečava dejstvo enzima koji dovode do oštećenja tkiva i stimuliše proizvodnju kolagena.

MSM (metilsulfonilmetan) je važan za formiranje keratina, kolagena i elastina, koji pružaju fleksibilnost, oblik i snagu mišićima, kostima, zglobovima, unutrašnjim membranama, koži, dlaci, noktima i koristi telu u uklanjanju toksina, uključujući akumuliranu mlečnu kiselinu. Dramatično smanjuje vreme oporavka.

PETVET DROPS AD3E kapi za pse i mačke

Vitamin D je takođe izuzetno važan u regulisanju i uravnoteženju količine fosfora i kalcijuma u ​​telu. Balansiranje kalcijuma pomaže stvaranju kostiju i mišića u telu i smanjuje rizik od raka kod pasa.

Naučnici su pokazali da vitamin D ima sposobnost promovisanja ćelijske smrti, inhibira rast ćelija i izaziva diferencijaciju ćelija. Ono je važno u lečenju raka. Pored toga, vitamin D može sprečiti kolorektalnu bolest i neoplaziju (neželjeni rast ćelija). Vitamin D je skoro efikasan za sve vrste raka.

Vitamin E je bitan sastojak u dnevnoj ishrani pasa oboljelih od raka. Vitamin D se može naći u mnogim namirnicama za kućne ljubimce koje se prodaju na tržištu, ali ga kod pasa obolelih od raka možete dodatno unositi jer je veoma jak antioksidans.

Ukoliko pas jede hranu specijalizovanu za pse obolele od raka preporučujemo konsultovanje sa veterinarom oko suplementacije.