na vrh

Probiotici i detoks za pse

Suplementi za pse » Probiotici i detoks za pse

Vidi sve | Str.:
Vidi sve | Str.:


Ima puno naučnih dokaza koji sugerišu da upotreba probiotika za pse može doneti niz koristi za njihovo zdravlje na različite načine - od jačanja imunološkog sistema, sprečavanja i lečenja infekcija mokraćnog sistema, poboljšanja funkcije varenja, ublažavanja upalnih stanja i sprečavanja drugih poremećaja. Ove se prednosti ogledaju u kvalitetu PETVET PROBIOVET probiotika, proizvodima posebno dizajniranim za regulisanje varenja kod pasa.

Šta su probiotici za pse?

Probiotici za pse su živi mikroorganizmi koji, kada se daju u odgovarajućim količinama, psu donose zdravstvenu korist. PETVET PROBIOVET probiotik se unosi oralno u obliku tableta odgovarajuće veličine, a može se davati, kako velikim, tako i malim psima.

PETVET PROBIOVET probiotik je proizvod dizajniran posebno za pse i uključuju tri soja korisnih bakterija, a probiotička formula je posebno razvijena da ojačaja bakterijske vrste koje aktivno utiču na proces varenja i održavanje balansa crevne flore.

Šta mogu učiniti probiotici za pse?

PROBIOVET, kao kvalitetan probiotik za pse, ima dovoljno  potencije po dozi da pomogne u balansu crevne flore i preporučuje se, kako kod problema sa varenjem i dijarejom, tako i za prevenciju potencijalnih poremećaja u varenju.

PETVET PROBIOVET probiotik za pse može:

  • Pružiti dobre bakterije za obnavljanje i poboljšanje intestinalne ravnoteže.
  • Pomoći tokom perioda disfunkcije creva, uključujući lečenje i kontrolu dijareje.
  • Suzbiti loše bakterije kao što su E. coli i Salmonella.
  • Pomoći u uspostavljanju gastrointestinalne mikroflore kod fiziološki nezrelih životinja (štenaca).

Kada treba koristiti probiotike za pse?

Iako probiotici pomažu u održavanju dobrog stanja creva tokom cele godine, oni se takođe mogu koristiti u određeno vreme kada vaš kućni ljubimac zahteva dodatnu pomoć.

Ako vaš pas uzima antibiotike, PETVET PROBIOVET probiotik pomaže u obnavljanju i održavanju zdrave ravnoteže u sistemu za varenje oslobađajući "dobre" bakterije u creva - antibiotici ubijaju bakterije koje uzrokuju infekciju, ali ne prave razliku između "loših" i "dobrih". Kao rezultat, osetljiva ravnoteža sistema za varenje može biti poremećena, a odsustvo dobrih bakterija može izazvati loše varenje, dijareju i nadimanje.