na vrh

Blog


BLOG POSTOVI
 • Osnove u ishrani pasa

  Pravilna ishrana pasa

  Sigurno želite da budete sigurni da se pas pravilno hrani i da ostane aktivan i srećan što je moguće duže. Evo nekoliko saveta o pravilnoj ishrani vašeg ljubimca.

 • Problemi sa zglobovima kod pasa

  Problemi sa zglobovima kod pasa - Artritis kod pasa

  Zglobovi pasa se troše, od trčanja za loptom, do skakanja sa zadnjeg sedišta auta ili sa sofe. Za neke pse je to problem. Više trčanja i skakanja znači više povreda što može dovesti do problema povezanih sa zglobovima...

 • Proliv i paraziti kod pasa

  Proliv i paraziti kod pasa - Probiotik za pse

  Kod proliva izazvanog hranom ili nečim što je pas pojeo pa je došlo do problema u varenju, kao brzo rešenje, do posete veterinaru, možete iskoristiti probiotik za pse PROBIOVET FORTE...

 • Suzenje i infekcije oka kod pasa

  Uklanjanje tamnih mrlja oko očiju kod pasa

  Tamne mrlje oko očiju su čest problem nekih pasa, posebno kod belih i rasa svetlog krzna. Prekomerno suzenje očiju može biti znak bilo čega, od infekcije oka, preko glaukoma, do alergija.

 • Vitamini i minerali u ishrani pasa

  Vitamini i minerali za pse - Suplementi za pse

  Jeftinija hrana za pse, posebno manje poznatih proizvođača ne sadrži uvek sve potrebne vitamine i minerale. Psima koji se hrane domaćom hranom uglavnom treba davati određene suplemente za pse uzimajući u obzir rasu, starost, težinu i sl.

 • Kalcijum kod pasa - zašto i kada?

  Kalcijum kod pasa u određenoj količini je bitan za rast kostiju i zdravlje. Pas koji ima dovoljno kalcijuma u svojoj ishrani imaće zdrave kosti, zube i nokte, kao i sjajnu i zdravu dlaku. Dok manjak kalcijuma može dovesti do toga da ljubimci budu skloniji koštanim bolestima, osteoporozi i srčanim problemima.

 • Kalcijum tablete za pse

  Kalcijum tablete za pse su suplementi u ishrani koji će puno značiti vašem ljubimcu. I pored toga što se trudimo da svojim ljubimcima obezbedimo sve što im je u ishrani potrebno, često se dešava da pravimo greške. To može dovesti do gojaznosti psa i različitih zdravstvenih problema.

 • Kućni ljubimci i vaše zdravlje

  Preparati za kućne ljubimce Pet Club Srbija

  Sve vas koji imate kućne ljubimce ne moramo podsećati kakav život vodite otkad su vam ušli u porodicu. Pored radosti, kućni ljubimci vas mogu učiniti i zdravim, ali i sprečiti neke od bolesti.

 • Pripremite svog ljubimca za hladne dane

  Vitamini i minerali za hladne dane

  Tablete vitamina b mogu igrati veliku ulogu u zdravlju vašeg ljubimca u zimskom periodu. Iako nam je jesen pružila mnogo lepih dana i omogućila i nama i našim ljubimcima da u potpunosti uživamo u njoj, ipak moramo da razmišljamo o predstojećem hladnijem vremenu.

 • Rak kod pasa - Br. 1 suplementi na tržištu

  Suplementi za pse - Vitamini i minerali za bolje zdravlje psa

  Šest vodećih holističkih veterinara govorili su o mogućnostima lečenja raka, svaki od njih je naglasio ogroman značaj ishrane kako bi podržao proces lečenja organizma psa.

 • Sve o higijeni kućnih ljubimaca

  Higijena pasa - Diamond eyes - za suzne mrlje kod pasa

  Kupanje, ali bez preterivanja: Psi koji se najčešće prljaju su oni niskog rasta i lovački psi. Kada govorimo higijeni kućnih ljubimaca, posebno o kupanju, psu treba prati samo telo, higijena glave i ušiju sprovodi se posebno. Kao i ljudi i psi mogu da se prehlade tokom kupanja.