na vrh

Vitamini za pse

Suplementi za pse » Vitamini za pse

Vidi sve | Str.:
Vidi sve | Str.:


Pomozite svom psu da dobije sve neophodne vitamine i hranjive sastojke koji su mu potrebni pomoću PETVET vitaminskih suplemenata. Razgovarajte sa svojim veterinarom o svim specifičnim medicinskim stanjima koje vaš pas može imati, kao i o suplementima za pse koji mogu pomoći vašem ljubimcu. Prema nekim istraživanjima, skoro dve trećine vlasnika pasa daje svom psu suplemente. Najčešći razlozi za korišćenje suplemenata za pse uključuju:

  • Negu kukova i zglobova. Kako pas stari ili kao rezultat genetike, zglobovi se troše. Suplementi za kukove i zglobove pomažu u podmazivanju zglobova i nadoknađivanju zglobne tečnosti. Kombinacijom suplemenata sa glukozaminom, mineralima i vitaminima, stanje zglobova se u velikoj meri može popraviti.
  • Zdravlje kože i dlake. Vitaminski suplementi za pse, koji u svom sastavu imaju i druge bitne supstance, kožu i dlaku mogu učiniti sjajnijim i zdravijim.
  • Očuvanje vida i drugih sistema organa. Nei vitamini ili grupe vitamina mogu značajno uticati na očuvanje vida kod pasa, a pozitivno utiču i na rad svih važnih sistema organa u telu vašeg ljubimca.
  • Jačanje imunološkog sistema. Multivitamini za pse su sjajan način da podržite srećan i dug život vašeg psa. PETVET robna marka ima proizvode za svaku fazu života vašeg ljubimca.

Da li psima trebaju vitaminski suplementi?

To zavisi od trenutne ishrane vašeg psa i specifičnim zdravstvenim potrebama. Većina komercijalne pseće hrane uključuje osnovne vitamine koji su potrebni vašem ljubimcu, ali to se može razlikovati kod svakog psa. Ako niste sigurni, uvek razgovarajte sa svojim veterinarom.

Da li davati psu multivitaminske suplemente?

Nekim psima je potrebna pomoć multivitamina kako bi dopunili svoju prehranu i kako bi živeli aktivan i zdrav život. Pre nego što svom psu date multivitamin, pobrinite se da pročitate uputsvo za upotrebu. Razgovarajte i sa svojim veterinarom prije nego što odlučite koji je najbolji multivitaminski suplement za vašeg psa.