na vrh

Suplementi za pse

Suplementi za pse - PETVET suplementi za sve rase pasa

Vidi sve | Str.:
Vidi sve | Str.:


PETVET SUPLEMENTI ZA PSE

Bez obzira da li imate novo štene ili starijeg psa, PETVET suplementi za pse ih mogu održavati zdravim i srećnim, kako iznutra tako i spolja. Imamo veliki izbor prirodnih kvalitetnih suplemenata za pse, poput suplemenata koji sadrže glukozamin, kalcijum, vitamine, aminokiseline, probiotske bakterije i slično. Imamo i suplemente pomoću kojih možete lako i brzo ukloniti suzne mrlje kod belih rasa pasa. Kao i u drugim suplementima za pse, i u preparatu za uklanjanje tamnih mrlja oko očiju kod pasa, nalaze se samo prirodni, bezbedni sastojci koji svojim međusobnim dejstvom vrlo brzo dovode do željenog efekta.

PETVET suplementi za pse mogu da pomognu kod problema sa kukovima i zglobovima, problema sa kožom i dlakama, u razvoju koštano-mišićnog sistema, kao i u higijeni pasa. Svi PETVET suplementi za pse se proizvode prema strogim standardima kvaliteta od strane tehnologa sa višegodišnjim iskustvom. U pogledu efikasnosti, recepti prema kojima se proizvode PETVET suplementi za pse su jedinstveni, a tehnologija za proizvodnju je nemačkog porekla.

Proizvodnja PETVET suplemenata za pse je usklađena sa HACCP standardom kvaliteta. PETVET suplementi za pse koje možete naručiti na našem sajtu se razlikuju u pogledu snage, formulacije i dodatih aktivnih sastojaka, što omogućava jednostavnu primenu bez ikakvih komplikovanih procedura. Suplemente za pse treba davati prema uputstvu i u meri koja je predviđena za određene kategorije pasa. Ukoliko je potrebno, od nas možete zatražiti savet ili nam postaviti pitanje, a odgovor i objašnjenje ćete dobiti uvek na vreme.